Onze kunstgrasleggers vertrokken naar het Brabantse Molenschot om Annemieke te voorzien van een gloednieuw kunstgazon. Ze is erg blij met het resultaat.

Kunstgrasproject in Molenschot

In het mooie brabantse dorp Molenschot is de tuin van Annemieke nóg groener geworden dan deze al was. Hier heeft het kunstgras van Mastergrass voor gezorgd. “Wat een prachtig eindresultaat!”

Annemieke uit Molenschot heeft haar tuin een make-over gegeven door Mastergrass langs te laten komen. Kunstgras is ideaal als je een prachtig gazon wil, zonder er veel onderhoud aan te verrichten. Zo dacht Annemieke er ook over. Binnen de kortste keren was haar tuin voorzien van gloednieuw kunstgras. Het past perfect in haar groene tuin en ze is er erg blij mee: “Wat een prachtig eindresultaat.”

In de tuin van Annemieke ligt 50m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit kunstgras is het meest innovatieve kunstgras uit onze collectie. Dit kunstgras heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. Dankzij ons ruime assortiment zit er voor iedereen iets tussen.

Annemieke koos voor het basispakket. Dit houdt in dat Annemieke zelf het zandbed heeft verdeeld in haar tuin en heeft gezorgd voor een kantopsluiting. De rest heeft ze overgelaten aan onze ervaren kunstgrasleggers. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Geef je voorkeuren door en wij houden hier rekening mee. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons. 

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. 

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…