Mastergrass is bij de familie Boeijen uit Oss langs geweest om daar een mooi stukje gazon aan te leggen.

Kunstgrasproject in Oss

Onze kunstgrasleggers vertrokken met veel plezier naar Oss om de familie Boeijen te verblijden met een nieuw stuk kunstgras in de tuin. De familie is ontzettend tevreden met het resultaat en lieten ons na afloop het volgende weten: “Superblij met de aanleg. Dit maakt de tuin echt af!”

In de tuin van de familie Boeijen ligt nu 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit is populair kunstgras uit onze collectie. De uitstraling is super en het kan tegen een stootje. Benieuwd welke soorten we nog meer aanbieden? Bekijk ze allemaal. Er zit vast iets tussen wat naar jouw wens is.

De familie Boeijen koos voor het basispakket. Dit houdt in dat je zelf het zandbed moet verdelen over het oppervlak en de kantopsluiting moet regelen. De rest doet Mastergrass voor je. We hanteren vier opties betreft het leggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Veel zelf doen of het laten doen. Heb je nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…