De familie Dirk uit Oss was toe aan iets anders in hun tuin en koos voor het aanleggen van een stuk kunstgras van Mastergrass. 

Kunstgrasproject in Oss

De familie Dirk uit Oss was toe aan iets anders in hun tuin en koos voor het aanleggen van een stuk kunstgras van Mastergrass. Goede keuze, want in korte tijd hebben wij deze klus geklaard. “we zijn er superblij mee!”

In de tuin van de familie Dirk heeft Mastergrass met veel plezier 12m2 kunstgras gelegd. De familie koos voor het kunstgrassoort ‘London’, een populaire uit onze collectie. Door ons is het ‘start pakket’ uitgevoerd. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een vlakke ondergrond en dat wij de rest regelen.

Kunstgras is zeker het overwegen waard. Het onderhoud is minimaal, je hebt nooit meer last van pollen in de lucht en het gras blijft jarenlang mooi. De familie Dirk heeft zeker geen spijt van het aanleggen van kunstgras. Zij lieten ons na afloop het volgende weten: “We zijn er superblij mee!” En dan zijn wij natuurlijk ook blij.

Overweeg jij ook om kunstgras aan te laten leggen? Bekijk de afbeelding hierboven eens voor meer inspiratie. Voor vragen, ben je vrij om contact op te nemen met ons. Het is ook mogelijk om gratis stalen aan te vragen. Deze krijg je deze geheel gratis thuis opgestuurd.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…