Kunstgras van Mastergrass ligt binnen 14 dagen bij je in tuin, op het terras of op je balkon. Met ons ruime assortiment zit er altijd iets voor je tussen. 

Kunstgrasproject in Sevenum

Kunstgras van Mastergrass ligt binnen 14 dagen bij je in tuin, op het terras of op je balkon. Met ons ruime assortiment zit er altijd iets voor je tussen. Dat was ook het geval bij familie Ouwerkijk uit Sevenum. ze zijn er erg blij mee. “Heel netjes gewerkt, tot in de puntjes perfect uitgevoerd”.

In de tuin van de familie Ouwerkijk ligt nu een prachtig stuk kunstgras van het kunstgrassoort Milaan. Dit is een mat met een unieke groene kleur, waardoor het zeer natuurlijk oogt. Bij Mastergrass bieden we veel verschillende kunstgrassoorten aan, zodat er voor iedereen iets in de aanbieding is. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk het hier.

Kunstgrasleggen is een proces: het oude gazon afvoeren, granulaat inrijden, ondergrond aantrillen, stabilisatiedoek aanbrengen en ga zo maar verder. Bij Mastergrass doen we dit graag voor je, maar je kan ook zelf het een en ander uitvoeren. Daarom hanteren we verschillende opties. Bekijk ze hier. De familie Ouwerkijk koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat zij alleen voor een doorgang hoefde te zorgen. De rest deed Mastergrass voor ze.

De familie is blij met het resultaat: “Heel netjes gewerkt, tot in de puntjes perfect uitgevoerd!” Ben je benieuwd naar ons kunstgras? Vraag dan gratis stalen aan of een vrijblijvende offerte. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder met jouw kunstgraswens.

€ 29,50 per m²

Milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…