snelle levering
15 jaar garantie

Ad Collendurg wilde zijn tuin opfleuren met een mooi stukje kunstgras en nam daarom contact op met Mastergrass. Bekijk het eindresultaat. 

Kunstgrasproject in Valkenswaard

Ad Collendurg uit Valkenswaard wilde zijn tuin opfleuren met kunstgras, dus klopte hij aan bij Mastergrass. Dat was voor ons geen enkel probleem natuurlijk, dus voordat hij het wist lag er een gloednieuw kunstgazon in zijn tuin. Lees hieronder voor welk kunstgrassoort hij heeft gekozen en wat hij ervan vindt!

Zoals je ziet op de foto hierboven, heeft Ad nu een prachtig stuk kunstgras in zijn tuin liggen. Je ziet goed hoe het er van tevoren uitzag en het eindresultaat. De tegels om het kunstgras heen, zorgen voor een prachtig aanzicht. Ad is er ook zeer tevreden mee. “Echt heel erg mooi gedaan!” Tevreden klanten: daar doen wij het voor.

Ad koos voor het de populaire kunstgrassoort ‘London’. Van dit kunstgras hebben wij maar liefst 29m2 gelegd in zijn tuin. Ad koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant voor een doorgang van 90cm zorgt en dat de kunstgrasleggers van Mastergrass de rest regelen. Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen voor het ‘start pakket’, het ‘basispakket’ of het ‘complete pakket’.

Bij Mastergrass krijg je acht jaar garantie op je kunstgras en binnen 14 dagen is alles voor je geregeld. Heb je nog andere vragen betreft kunstgras of het aanleggen ervan? Neem dan gerust eens contact met ons op en wellicht dat we snel kunstgras komen leggen in Valkenswaard.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…