Kunstgras in de tuin

Altijd al een mooie kunstgrasmat in uw tuin willen hebben. Mastergrass kan het sneller realiseren dan u wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Meest gekozen kunstgras soorten

ibiza

De Ibiza is de hoogste kwaliteit die Mastergrass biedt.
uitstraling
intensief
€ 47,50 per m²

dubai

De Dubai heeft een prachtige kleur groen.
uitstraling
intensief
€ 44,95 per m²

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 42,00 per m²

Overweegt u kunstgras in de tuin? Dan ben u niet de enige! Waar kunstgras vroeger met name voor sportvelden werd gebruikt, zagen we de populariteit van dit product de afgelopen jaren ook voor andere toepassingen flink stijgen. Balkons, terrassen en tuinen zijn steeds vaker het toneel voor een prachtig, nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgazon. Dat laatste is dan ook één van de redenen voor de stijgende populariteit van kunstgras in de tuin. Door de vele ontwikkelingen die kunstgras heeft doorgemaakt is het product vandaag de dag van dermate hoge kwaliteit, dat je goed moet kijken om het verschil met echt gras te kunnen waarnemen. Dit komt door de natuurechte combinatie van groentinten en de verschillende lengten van grassprieten die tegenwoordig gebruikt worden. Dit in combinatie met de andere voordelen die het biedt, maakt kunstgras een uitermate geschikt product voor in ieders tuin.

Kunstgrasmat voor in ieders tuin

Of u nu op uw oude dag wilt genieten van een altijd verzorgd gazon, een gezin heeft met kleine kinderen die graag buitenspelen, of een drukke baan heeft waardoor het onderhouden van echt gras een uitdaging is: een kunstgrasmat in de tuin is altijd een goed idee! Naast het feit dat het uiterlijke verschil met echt gras nihil is, brengt het namelijk nog een hoop andere voordelen met zich mee. Zo bespaart u veel tijd aan onderhoud en geniet u ondanks de minimale inspanningen, toch maximaal van een mooie, verzorgde tuin. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onkruid omdat dat simpelweg niet kan groeien tussen kunstgras. Het kunstgras van Mastergrass is UV bestendig, verkleurt niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien biedt ons assortiment een goede, kwalitatief hoogwaardige keuze voor iedere portemonnee. U heeft al een prachtige kunstgrasmat voor € 14,95 per m2! Ook is kunstgras in de tuin eenvoudig zelf aan te leggen en is het uitermate geschikt voor mensen met hooikoorts of andere allergieën waardoor echt gras geen optie is. Tot slot is kunstgras dé uitkomst voor wie gebrek heeft aan zonlicht in de tuin. Want zonlicht of schaduw; zolang de ondergrond egaal is, kan dit product altijd en overal aangelegd worden.

De voordelen van kunstgras in uw tuin
Met de keuze voor kunstgras in uw tuin, bent u dus verzekerd van jarenlang tuingenot. We benoemden de voordelen al even, maar zetten ze graag nog een keer voor u op een rijtje.

 • Geschikt voor iedereen
 • Nauwelijks van echt gras te onderscheiden
 • Onderhoudsarm en daardoor tijdbesparend
 • Geen last van onkruid
 • UV bestendig
 • Verkleurt niet
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Een kwalitatief hoogwaardig product voor elke portemonnee
 • Ideaal bij gebrek aan zonlicht in de tuin
 • Eenvoudig zelf aan te leggen
 • Uitermate geschikt bij hooikoorts of andere allergieën 
 • Minimale inspanning, maximaal genot

Kunstgras in zakelijke tuinen

Als je het hebt over kunstgras in de tuin, denk je vaak aan de voor- of achtertuin aan huis. Maar ook voor bedrijven als hotels, kantoorgebouwen en restaurants is het niet onbelangrijk dat de tuin er netjes bij ligt. Een verzorgde uitstraling zal bij uw gasten immers een goede indruk achterlaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze zakelijke pagina en zodat we u vrijblijvend kunnen informeren.

Binnen 14 dagen kunstgras in uw tuin

Eén van de pluspunten van kunstgras in de tuin is het gemak waarmee u het zelf aanlegt. Toch kan het ook een keuze zijn om deze klus over te laten aan ervaren specialisten. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze aanlegservice. Hiermee bespaart u tijd en weet u zeker dat het goed gebeurt. Vaak zijn dit opdrachten waarop u door drukte lang moet wachten. Bij Mastergrass hechten we veel waarde aan de uiteindelijke tevredenheid van onze klant. Die waarborgen we niet alleen door kwaliteit in product en uitvoering te leveren, maar ook door snel te schakelen. Zodoende realiseren wij de aanleg van kunstgras in uw tuin binnen 14 dagen en kunt u dus binnen no-time genieten van uw nieuwe kunstgazon. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte of stalen aan. 

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Meer weten over kunstgras

Een strakke kunstgrasmat

Kunstgras leg je niet jaarlijks. En dus is het zaak om een strakke kunstgrasmat te realiseren. Onze professionele en ervaren team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van een strak en mooi kunstgazon. Waarbij we natuurlijk gebruik maken van kunstgras van hoge kwaliteit. Hoe gaat dit alles in zijn werk. Wij leggen stap voor stap uit hoe dat we kunstgras in uw tuin aanleggen.

Kopen met aanlegservice

Alleen kunstgras kopen zorgt er nog niet voor dat u kunt gaan genieten. Dat is ook de reden dat u bij Mastergrass niet alleen een mooie kunstgrasmat kunt kopen maar ook kunt laten leggen. Dat is de aanlegservice van Mastergrass.

We zorgen ervoor dat we binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon realiseren in uw tuin, terras of balkon. Dankzij onze jarenlange ervaring durven we onszelf wel kunstgras specialist te noemen. We weten wat erbij komt kijken om een mooie, natuurlijk ogende kunstgrasmat te realiseren. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van dat prachtige kunstgras. Zonder u zorgen te maken over zaken zoals bobbels in het kunstgras, water wat niet goed wegloopt of kunstgras dat al heel snel plat komt te liggen.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.